Готина и луда!, така Гери-Никол определя себе си, а следващите й

...
Готина и луда!, така Гери-Никол определя себе си, а следващите й
Коментари Харесай

Гери-Никол шокира баща си

" Готина и луда! ", по този начин Гери-Никол определя себе си, а идващите й откровения провокираха доста реакции в обществените мрежи, където почитателите й са привикнали на дръзки провокации.

" По-осъзната съм, знам какво желая от живота и просто го реализирам ", съобщи изпълнителката през уикенда по bTV.  Наскоро тя се върна от Доминикана и явно слънцето и екзотиката са я предизвикали да си отпусне душата.

Скандалната русокоска, която учи индустриален бизнес и предприемачество, счита, че с изключение на актьор, би трябвало да бъде и бизнес дама, с цел да се оправя по-добре с уговорките си. Майка й води счетоводството, само че тя е на мнение, че " би трябвало да е в час с всеки откъс от нещата ". Майка й дава отговор и за стайлинга й, а Гери признава, че без родителите си не би била  " този актьор, човек и душичка "

По мотив систематичните съблазнителни фрагменти, които разгласява, певицата отсече. " Закрила съм зърнената просвета и останалите неща. Но един актьор би трябвало да предизвика. Все отново не сме си поставили расото, не сме деви марии. Има театрален облик и същински, в който би трябвало да бъдем деца и душинки. "

Иначе в живота, в случай че имаме вяра на думите й, тя е " чисто и почтено творение, дете, което околните й хора познават ". Това е и същинският й облик, другото било сценично наличие. 

 undefined

Любопитна детайлност е забележка, която Гери-Никол показа, че неотдавна е получила от баща си - а точно, че се лигави в сторитата си в Инстаграм. Отговорът й несъмнено е шокирал татко й, тъй като тя е на мнение, че не трябва да се трансформира поради хорското мнение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР